סדנה להכנת עוגיות

אם אתם מחפשים רעיון מדליק למתנת יום הולדת, יש לנו אחד ממש מיוחד בשבילכם. סדנה להכנת עוגיות, עוגות או סדנת שוקולד היא מתנה מדהימה וההנאה בה מובטחת. את הסדנא אפשר לעשות לבד או בזוג ויש סדנאות כאלה פזורות בכל הארץ.

הסדנה יכולה להיות בקבוצה במרכז כלשהו שבו עורכים שיעורים או שאפשר להזמין סדנה כזאת הביתה. כך או כך מדובר על פינוק אמיתי כשלכל אפשרות יש את היתרונות שלה.

במהלך הסדנא, שאורכת כמה שעות, יש היכרות עם המוצרים השונים, תיאורים והסברים והמון המון כייף. כמובן שלאורך כל התהליך אנחנו נוגעים, טועמים ויוצרים את יצירת האמנות שלנו. עוגיות עם שוקולד צ'יפס, עוגות שוקולד, קינוחים מתוחכמים פחות ומתוחכמים יותר, מכל אלה תוכלו להנות, לטעום ולהכין.

סדנה להכנת עוגיות היא מתנה מקסימה לכל יום הולדת, היא מתנה שיכולה להיות רומנטית לבן או בת הזוג, מתנה מפנקת לילדים ומתנה מפנקת במיוחד לחברים.

מתכון להכנת עוגיות עם שוקולד צ'יפס

אחד המתכונים הכי מהנים להכנה ועוד יותר לאכילה אלה הן עוגיות עם שוקולד צ'יפס. זה לא יקח לכם יותר מחצי שעה וגם הילדים יכולים להיות חלק מהתמונה. יתרה מזאת, הילדים יכולים להכין אותם אפילו לבד.

אם אתם רוצים לתת לילדים הזדמנות להתנסות במטבח בלי שהוא יהיה בסכנה גדולה מדיי זה בדיוק המתכון המושלם להתחיל בו. ביום שישי או באחד מהימים שאחרי בית הספר תוכלו להעניק גם לילד וגם לעצמכם כמה רגעים של נחת, להתעמק באמנות היצירה וליצור את אחד הדברים היותר טעימים.

אז מה צריך בשביל להכין עוגיות עם שוקולד צ'יפס? חבילה אחת של חמאה או מרגרינה. שלושת רבעי כוס סוכר לבן וכמות זהה של סוכר חום. שתי ביצים, שתי כפיות של תמצית וניל, שתיים ורבע כוסות קמח, כפית של אבקת אפייה, רבע כפית של מלח, שלושת רבעי כוס של שביבי שוקולד צ'יפס מריר ואותה כמות של שוקולד צ'יפס לבן.

לאחר שכל המרכיבים נמצאים מתחילים לערבב. חמאה עם הסוכר שאליה מוסיפים את הביצים ותמצית הוניל. את התערובת יש להביא לכדי מצב אחיד, אך גם אם היא לא חלקה לחלוטין זה יהיה בסדר. הקמח ואבקת האפייה הולכים לקערה נפרדת אליה מוסיפים מלח ואת תערובת הביצים ושוב מערבבים. לאחר שקיבלנו תערובת אחידה מתחילים לערבב את שוקולד הצ'יפס. וודאו שאתם מערבבים היטב. מכינים תבנית שעליה נייר אפייה ומתחילים לאסוף בכפית גושי תערובת, אותם אפשר להוריד על נייר האפייה בעזרת כפית נוספת. אפשר להשתמש בתבניות נייר לקבלת צורה אחידה. אם אין תבניות נייר חשוב לשמור על מרווח בין ערימות התערובת בכדי שלא תדבקנה. אם בא לכם להתלכלך אפשר גם לגלגל כדורים קטנים של בלילה בידיים רטובות.

את התבנית מכניסים לתנור ב190 מעלות לעשר דקות בלבד, נותנים להם להתקרר קצת ואפשר להסתער.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *